ma:
holnap:
Hajdúszoboszló város közigazgatási portálja
Hajdúszoboszló város közigazgatási portálja
Skip Navigation LinksKezdőlap > Önkormányzat > Képviselő testület > Alpolgármester > Holoda Attila (1. sz. vk.)
Holoda Attila

Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Attila u. 33/A
Email: aholoda(kukac)auroraenergy.hu
Telefon: +36 30 928-7348

Jelölő szervezet:

Összefogás Hajdúszoboszlóért és a Jövőért Egyesület

Választó kerület:

1. számú:
Bajcsy Zs. utca a 1-51. - Bajcsy Zs. utca a 2/A-70. - Balassa utca - Bethlen utca - Bocskai utca - Bocskai zug - Csiha utca - Dankó utca - Dózsa György utca 2-13. - Erzsébet utca - Fogthűy utca - Gönczy Pál utca 1-13. - Halasi Fekete Péter tér - Hőgyes utca - Hősök tere - Isonzó utca páros oldal - Kálvin tér - Kenézy utca - Kereszt utca - Kígyó utca - Koch Róbert utca - Kossuth utca a 2-42. - Kossuth utca a 3-41/A. - Kovács Gyula utca - Kovács Máté utca - Kösialja utca - Luther utca - Móricz Zsigmond utca - Parti utca - Puskin utca - Rákóczi utca 1-73. - Rákóczi utca a 2-42/A. - Sas utca - Széchenyi utca - Szívós utca

Fogadó óra helye, ideje:

Telefonon egyeztetett időpontban és helyen

Képviselői program:

A mostani társadalmi és gazdasági kihívások terén, szinte mindenhol szembetaláljuk magunkat a szakértelem szinte teljes hiányával, a tapasztalatok és kapcsolatok híján, kizárólag az erő oldaláról történő politizálással, a normálisan gondolkodó emberek számára riasztó és érthetetlen pökhendiséggel. Én világ életemben abban hittem, hogy igenis meg lehet és meg is kell találni a kiegyensúlyozott párbeszéd, emberi és partneri formáját, úgy kell beszélnünk mindennapjainkat érintő döntésekről, azok szakmai és társadalmi hátteréről, hogy ne csak a bennfentesek, ne csak a tűzhöz közeliek értsék a döntések mögötti szándékot, hanem az egyenesen, őszintén és a helyi közösség érdekében meghozott döntések tükrözzék a közösségi szándékot és ne a politikait.
Ennek szellemében úgy határoztam, hogy a 2014. október 12-i önkormányzati választáson megmérettetem magam, és elindulok képviselőjelöltként a hajdúszoboszlói 1. számú körzetben.
Kérem, támogassatok ebbéli törekvésemben, ötleteitekkel, javaslataitokkal segítsétek munkámat, felkészülésemet, hogy sikeresen állíthassam eddigi tapasztalatomat és szakmai tudásomat a képviselt körzet és szeretett szülővárosom, Hajdúszoboszló szolgálatába!
Őszinte, becsületes és tapasztalatokon és a közösség bizalmán nyugvó szakmaiságban hiszek, ezt kívánom képviselni is!