ma:
holnap:
Hajdúszoboszló város közigazgatási portálja
Hajdúszoboszló város közigazgatási portálja
Skip Navigation LinksKezdőlap > Település > Civilek > Egyesületek > Szakmai, érdekképviseleti egyesületek
Szakmai, érdekképviseleti egyesületek

Gépkontroll Önálló Szakszervezete

Tevékenység: A munkavállalók társadalmi, gazdasági, szociális, kulturális érdekeinek képviselete, a tagság ezen érdekeinek védelme és érvényesítése.
Elnök: Török József
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Hősök tere 21. IV/1.
Adószám: 18995932-1-09

Hajdú-Bihar Megyei Gazdakörök Szövetsége

Tevékenység: A szövetség célja: a) a Hajdú-Bihar megyei Gazdakörök érdekeinek képviselete, érdekvédelme, b) gazdálkodást és szakmai fejlődést segítő tevékenységük támogatása, összehangolása, c) a megye gazdaköreinek egymás közötti, valamint a MAGOSZ közötti információ megteremtése, fenntartása és segítése.
Elnök: Örvendi László
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Rigó zug 2.
Telefon: +36 70 453 5210
E-mail: orvendi(kukac)t-online.hu
Adószám: 18542716-1-09

Hajdúszoboszlói Fiatalok Fóruma Egyesület

Tevékenység: A hajdúszoboszlói ifjúság érdekérvényesítése, a helyi ifjúsági kezdeményezések felkarolása és támogatása. Az ifjúsági ügyek és lehetőségek azonosítása, a pozitív változásért való cselekvés egy nyitottabb és közösségibb hajdúszoboszlói fiatalságért. Olyan közösségszervező folyamatok kialakítása és megtartása, amelyek elősegítik a helyi szintű együttműködést a tovább fejlődésben.
Képviselők:
Matyasovszki Dávid,Muhi Balázs Attila,Nagy Attila
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Szívós utca 1.
Telefon: +36 70 622 5589
Email: hajduszoboszloifiatalok(kukac)gmail.com
Adószám: 18912580-1-09

Hajdúszoboszlói Fizetővendéglátók Egyesülete

Tevékenység: Az egyesület célja, hogy hozzájáruljon Hajdúszoboszló város idegenforgalmának fejlődéséhez. Ennek során összefogja mindazon jogi és magánszemélyeket, akik nagymértékben hozzájárulnak a város idegenforgalmának fejlődéséhez és fejlesztéseihez.
Elnök: Kanizsay György Béla
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1.
Telefon: +36 30 236 5395
Email: gyorgykanizsay18(kukac)gmail.com
Adószám: 18552100-1-09

Hajdúszoboszlói Gazdakör a Hajdúszoboszlói Gazdák Egyesülete

Tevékenység: A gazdakör célja a tagok érdekeinek képviselete, az önálló gazdálkodáshoz szükséges szakmai ismeretek fejlesztése, piacképes termékek előállításának segítése, közös géphasználat előmozdítása, a föld termőerejének fokozása, és a természetes környezet megóvása, valamint a szakmai és gazdasági érdekek képviselete.
Elnök: Örvendi László
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1.
Email: orvendi(kukac)t-online.hu
Telefon: +36 70 453 5210
Adószám: 18542572-1-09

Hajdúszoboszlói Ipartestület

Tevékenység: Az Ipartestület az egyéni és társas vállalkozók gazdasági, szakmai érdekének képviseletére és védelmére jött létre.
Elnök:
Károlyi Erzsébet
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Kígyó u. 2-6.
Telefon: +36 52 361 639
Email: postmaster(kukac)roadry.axelero.net
Adószám: 19117898-1-09

Hajdúszoboszlói Méhészeti Közhasznú Egyesület

Tevékenység: méhtartási tevékenység koordinálása, A tagság érdekeinek védelme, érdekképviselete. A méhészeti termékek előállításával kapcsolatos szakmai segítségnyújtás.
Elnök: Dóró Zsolt János
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Liget u. 7/A.
Email: joomehesz(kukac)gmail.com
Telefon: +36 30 224 7010
E-mail: dorozsolt(kukac)gmail.com
Weboldal: www.szoboszloimeheszek.hu 
Adószám: 18562013-1-09

Hajdúszoboszlói Vállalkozók Egyesülete

Tevékenység: A hajdúszoboszlói vállalkozók érdekképviselete. Ennek keretében integrálja a hajdúszoboszlói vállalkozásokat, érdekképviseleti tevékenységet fejt ki, elősegíti a vállalkozásokat abban, hogy lehetőségeiket megismerjék, a vállalkozói tevékenység gyakorlása során jogaik megismerése és érvényesítése mellett felelősséget vállaljanak vállalkozásukkal a helyi közösség - Hajdúszoboszló - épülése-, fejlődése érdekében. Tevékeny szerepet vállal abban, hogy a vállalkozások az országos és regionális fejlesztési lehetőségeiket megismerjék, hozzásegíti a vállalkozásokat ahhoz, hogy saját anyagi és humán erőforrásaik kihasználása mellett egyéb lehetőségeik igénybevételével eredményesen működtessék.
Képviselők:
Tóth Lajos, Varga Gyula, Nagy Attila Zoltán, Katona Mariann Irén, Deczki József
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 25.
Adószám: 19168265-1-09

Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesülete

Tevékenység: településfejlesztési és lakásügyi tevékenység (pl. helyi és regionális településfejlesztés, kommunális és közlekedésfejlesztés, közösségfejlesztés, ingatlantulajdonosok szervezetei, lakásellátás javítása)
Elnök:
Márkus Sándor Zsolt, Kovács Tamás Zsolt, Rideg Csaba
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Hőforrás utca 9.
Email: hve(kukac)hajduszoboszlo.hu
Adószám: 18541739-1-09

Hajdúszoboszlóiak a Környezettudatos Fogyasztásért Egyesület

Tevékenység: A lakosság életminőségének javítása egy sajátos fogyasztói rendszer kialakításával ahol az egyesület közvetít a termelő és fogyasztó közt, az ember és a természet kapcsolatának a fenntarthatóságot biztosító átalakítása. Célunk a természeti értékeket megőrző fenntarthatóságot szem előtt tartó környezettudatos gondolkodásra nevelés (mind termelői, mind fogyasztói oldalon) környezettudatos életmód, népszerűsítése, a föld termőerejének megóvása, a természetes környezet javítása. Célunk továbbá a termelők érdekképviselete segítése, a fogyasztók felvilágosítása, a környezettudatos gondolkodás kialakítása, fenntartása, megőrzése, hagyományos közösségi alkalmak felélesztése.
Képviselők:
Tóth Márta,Sándorné Balla Judit,Elekné Csanádi Erika
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Rigó zug 2.
Telefon: +36 70 453 7070
Email: tmaarti(kukac)gmail.com
Adószám: 18654295-1-09

Hajrá Hajdúszoboszló Egyesület

Tevékenység: a. Hajdúszoboszló város fejlődésének előmozdítása; b. Hajdúszoboszló városában élők anyagi, kulturális és szellemi gyarapodásának fejlesztése, elérése; c. Hajdúszoboszló városában tevékenységet folytató jogi személyek sikeresebb, gazdaságosabb és rentábilisabb működésének előmozdítása; d. Határozott fellépés mindenféle gazdasági, politikai, társadalmi korrupció, monopolizálás, egyéni érdek a közérdek elé helyezése ellen. Az egyesület egy élhetőbb, társadalmi feszültségektől mentesebb, politikai, kulturális és világnézetbeli sokszínűség iránt toleránsabb Hajdúszoboszló megteremtése érdekében kíván tevékenykedni, elsődlegesen a lokálpatrióta értékrenddel azonosulva. Az egyesület célja, hogy tevékenységével Hajdúszoboszló város életének egyik meghatározó közéleti egyesületévé váljon.
Elnök: Marosi György Csongor
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Hunyadi utca 77.
Email: info(kukac)hajrahajduszoboszlo.hu
Telefon: +36 30 626 4292
Adószám: 19163882-1-09

Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. Munkahelyi Szakszervezete

Tevékenység: A Munkahelyi Szakszervezet elsősorban a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. működési területén foglalkoztatott munkavállalók Munkahelyi Szakszervezethez tartozó tagjainak érdekképviseleti, érdekvédelmi szervezete. Önálló, független demokratikus és nyitott munkahelyi érdekképviseleti szervezete a munkavállalóknak. A Munkahelyi Szakszervezet szakszervezeti tagságának alárendelt szervezet. Feladatát pártoktól, munkáltatóktól és azok szervezeteitől függetlenül látja el. Céljai megvalósítása érdekében azonban partneri viszony keretében ezen szervezetekkel együttműködik. A Szakszervezet célja a tagok érdekképviselete minden olyan fórumon, ahol tagjainak érdekvédelme, érdekképviselete, a tagszervezetek működési feltételeinek segítése, javítása, törvényes működésének elősegítésére vonatkozó célokat fogalmaznak meg, döntéseket készítenek elő vagy döntéseket hoznak. A Munkahelyi Szakszervezet összefogja, képviseli és védi szakszervezeti tagjainak a munkaviszonyból, munkaügyi kapcsolatokból adódó érdekeit.
Elnök:  Kiss Mihályné
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Szent István park 1-3.
Adószám: 19119357-1-09

Látássérültek Észak-alföldi Regionális Egyesülete Hajdúszoboszlói Körzeti Csoportja

Tevékenység: Az egyesület célja a látássérült emberek érdekképviselete, érdekvédelme, a társadalmi esélyegyenlőségük megvalósítása, a (2) bekezdés szerinti közhasznú tevékenység, a (3) bekezdésben foglalt közfeladat ellátásával.
Elnök:
Dr. Nagy Sándor
Cím: 4025 Debrecen, Külsővásártér 16.
Telefon: +36 52 412 773, +36 30 499 5848
Email: info.leare(kukac)gmail.com 
Honlap: http://www.latasserultek.hu
Adószám: 18566282-1-09

Magyar Biopolimer Szövetség Egyesület

Tevékenység: A hazai még kialakulóban lévő biopolimer ipar szakmai érdekeinek hatékony képviselete, a biopolimerek ismertségének és elismertségének növelése az előnyök objektív bemutatásával és a biopolimer termékek körkörös gazdaságba való bevezetésének ösztönzésével. A technológiai fejlődés támogatása a teljes értékláncban, valamint a biopolimerek minél magasabb szintű piaci részesedésének elérése. Figyelemfelkeltés, szemléletformálás és a vállalkozások-, márkák-, fogyasztók-, politikusok-, döntéshozók-, média és a közvélemény tájékoztatása a biopolimerek tulajdonságairól, előnyeiről és lehetőségeiről egy fenntarthatóbb társadalom elérésének érdekében. A biopolimereket érintő új jogszabályok megalkotásának, meglevők felülvizsgálatának, módosításának, illetve hatályon kívül helyezésének kezdeményezése.
Elnök: Somogyi Balázs István, Dr. Tábi Tamás, Jenei Csaba
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Ádám utca 105.
Adószám: 19273950-1-09

Magyar Wagyu Egyesület

Tevékenység: Az Egyesület célja: 1. a wagyu fajta szarvasmarha genetikai képességének folyamatos javítása, 2. egységes tenyésztési elvek kidolgozása és érvényesítése, 3. a tenyésztők érdekképviselete, 4. a fajtatiszta és a keresztezett állomány nemesítése és népszerűsítése, 5. a vágóállat és a tenyészállat export lehetőségeinek bővítése, 6. az áruk minőségi javításának elősegítése, 7. a hazai tenyésztési kultúra fejlesztése és a tenyésztői munka népszerűsítése
Elnök: Katona Imre, Katona Nándor Szilveszter, Dr. Zichy Mihály Gergely
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Ipartelep utca 1.
Adószám: 19314435-1-09

Nyúltenyésztők Hajdúszoboszlói Egyesülete

Tevékenység: Az egyesület célja a házinyúl tenyésztésének népszerűsítése, nyúltenyésztők egységbe fogása, érdekeinek képviselete szakmai munkájuk segítése, rendezvények, kiállítások szervezésével, külföldi kiállítások látogatásával a kapcsolatépítés elősegítése.
Elnök: Juhász Lajos
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Bem utca 7.
Telefon: +36 20 260 2769
Email: juhasz.lajos05(kukac)freemail.hu
Adószám: 18545757-1-09

PANNON Chapter Hungary Egyesület

Tevékenység: Magyarországon a kevésbé elfogadott motoros kultúra megteremtése, hangsúlyozva a motor-, természet-, ember harmóniáját, a család-, technika- természet összhangjának megteremtése, és a nemzetközi szervezet által elfogadott célkitűzéseknek megfelelően a Harley-Davidson tulajdonosok baráti körének létrehozása, ápolva azt a legendát, amelyet ez a név az egész világon jelent.
Elnök: Nikovics Géza
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Jókai sor 13.
Adószám: 18818527-1-09

TIGÁZ Gázszakmai Szakszervezet

Tevékenység: A szakszervezet munkahelyi viszonylatban a munkavállalók érdekeinek előmozdítását és megóvását tekinti elsődleges működési céljának. társadalmi szervezetként aktív szerepet vállal az emberi és munkavállalói jogok védelme és tiszteletben tartása, munkavállalók szabad szerveződésének és kollektív jogainak biztosítása, a szolidaritás kifejezése terén.
Elnök: Varga Gyula
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Rákóczi u. 184.
Adószám: 19126016-1-09