ma:
holnap:
Hajdúszoboszló város közigazgatási portálja
Hajdúszoboszló város közigazgatási portálja
Skip Navigation Links
További hírek innen: Felhívás
Tájékoztató „Fogyasztóbarát üzlet” programról

Városunk sikeres pályázatával a közelmúltban vette át a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium "FOGYASZTÓBARÁT TELEPÜLÉS" elismerését. Ez bennünket is kötelez arra, hogy eddigi működésünket tovább erősítsük a fogyasztóbarátság jegyében.
Tisztelt Hölgyem/Uram!

Városunk 2015. szeptember 2-án elnyerte a „Fogyasztóbarát település” címet. Köszönjük hozzájárulásukat sikerünkhöz,reméljük számíthatunk erre ezután is.  Pályázatunk közösen elért eredményeink rögzítése mellett terveinket is tartalmazza, hogy lakosságunk és évente több mint 300 000 vendégünk elégedettségét még inkább biztosíthassuk. Ezért is „Fogyasztóbarát Üzlet” programot kívánunk indítani, amely szintén csak közös munkával vezethet sikerre. A program lényegéről Önt és vásárlóit az üzletében elhelyezhető alábbi szövegű plakát tájékoztatja majd:


 Kérjük, csatlakozzon programunkhoz, amennyiben úgy érzi, hogy üzletét fogyasztóbarát módon működteti, vásárlói mindenkor legjobb kiszolgálásával.  Csatlakozás a mellékelt nyilatkozat polgármesteri hivatalba 2015. december 31-ig történő eljuttatásával lehetséges (Városháza, A. épület, földszint 14.számú iroda, Dr. Tóth Ágnes igazgatási irodavezető-helyettes, szkennelve e-mailben: dr.toth.agnes@hajduszob.hu). A nyilatkozatot tevőknek az üzletben elhelyezendő plakátot biztosítjuk.

Köszönjük eddigi segítségét, bekapcsolódását, amely kölcsönös előnyünkre jól szolgálhatja lakosság és vendégbarát céljaink újabb elemének teljesülését.

NYILATKOZAT letöltése itt


Hajdúszoboszló, 2015. október 29.


Tisztelettel:


Dr. Vincze Ferenc
Hajdúszoboszló jegyzője
  
                                         

Káposztás István
Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület
Helyi Szervezete Vezetője