ma:
holnap:
Hajdúszoboszló város közigazgatási portálja
Hajdúszoboszló város közigazgatási portálja
Skip Navigation Links
További hírek innen: Pályázatok
LAKOSSÁGI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy megjelent az Önkormányzat „ESŐVÍZGYŰJTŐ EDÉNYZET BIZTOSÍTÁSA LAKOSSÁG RÉSZÉRE" című pályázati felhívása.

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy megjelent az Önkormányzat

„ESŐVÍZGYŰJTŐ EDÉNYZET BIZTOSÍTÁSA LAKOSSÁG RÉSZÉRE"

című pályázati felhívása.


A pályázat célja a lehullott csapadék összegyűjtése, adott ingatlanon lévő növényzet locsolásának elősegítése, a csapadék helyben tartásának biztosítása öntözés céljából, a Pályázó tulajdonában lévő ingatlanán történő felhasználása.

Az Önkormányzat 2024. évi költségvetésében rendelkezésre álló saját forrásból, annak mértékéig, ingatlanonként egy darab, 240 literes, fedéllel és csappal ellátott esővízgyűjtő edényzetet biztosít, pályázat útján.

Érvényesen pályázni bejelentett, hajdúszoboszlói állandó lakcímmel rendelkező természetes személy tud a pályázati adatlap kitöltésével és az arra jogosult aláírásával.  A pályázati adatlap átvehető a Hivatalban található Infopont-on vagy az Önkormányzat honlapjáról letölthető.

A pályázatok benyújtásának ideje:

2024. március 25. – 2024. április 15. között folyamatosan lehetséges. 

A pályázatokat postai úton vagy személyesen lehet benyújtani az alábbi címen:
4200 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. „B” épület, II. emelet, 216.sz. iroda

Az esővízgyűjtő edényzet átvételére a készlet erejéig, a pályázatok beérkezésének sorrendjében van lehetőség. A készlet kimerülése esetén a pályázatok beadásának végső határideje előtt a pályázat kiírója felfüggeszti a pályázatok benyújtását, illetve elbírálását. Hajdúszoboszló, 2024. március hó

                                                                                 Hajdúszoboszló Város Önkormányzata