ma:
holnap:
Hajdúszoboszló város közigazgatási portálja
Hajdúszoboszló város közigazgatási portálja
Megközelíthetőség

Vasúton

Vasúton azért könnyű ide utazni, mert a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony fővonal mentén található. Itt megáll minden gyorsvonat, hat InterCity-járat, sőt két nemzetközi vonat is. Nyáron közvetlen vasúti összeköttetés van a Balatonnal. A megközelítési lehetőségekről a 100-as számú menetrendtáblázat nyújt pontos tájékoztatást.

Autópályán

A várost körgyűrűként körbefogó négyes számú fő közlekedési útvonal a főváros és Záhony között sok kisebb-nagyobb útvonalat kapcsol össze, jó utazási feltételeket biztosítva az autóval és más járművel érkezők számára. A korszerű M3-as autópálya szintén gyorsan elérhető innen. Debrecen és Hajdúszoboszló között lehet felhajtani rá, 10 km-re Hajdúszoboszlótól.

Autóbuszjárattal

A távolsági autóbuszjáratok az ország különböző tájegységeit kapcsolják össze a "Csodaforrás" városával.

Repülőgéppel

Újabban van lehetőség Szoboszlót megközelíteni személyszállító repülőgéppel is a debreceni repülőtér működésének köszönhetően.

Helyi közlekedés

A helyi közlekedést a vasútállomástól a városközpontba és az üdülőnegyedbe rendszeres autóbuszjáratok és taxik biztosítják kora reggeltől késő estig. A helyi menetjegy ára: 150.- Ft , egyvonalas bérlet ára: 2.187.- Ft , összvonalas bérlet ára: 3.237.- Ft , tanuló/nyugdíjas bérlet ára: 1.750.- Ft.