ma:
holnap:
Hajdúszoboszló város közigazgatási portálja
Hajdúszoboszló város közigazgatási portálja
Skip Navigation LinksKezdőlap > Település > Civilek > Alapítványok > Sportcélú alapítványok
Sportcélú alapítványok

Dr. Karmazin György Alapítvány

Tevékenység: A karate ezen belül különösen a Shinkyokushin karate történetének hagyományainak értékeinek feltárása és bemutatása; a küzdősportok, harcművészetek bemutatása, népszerűsítése Magyarországon és külföldön; a sport, a mozgás és az egészséges táplálkozás népszerűsítése, sportszerető életmódra nevelés; krízis helyzetbe került, illetve szociálisan rászoruló sportolók támogatása; fogyatékkal élők és szenvedélybetegek szocializációjának, illetve integrációjának elősegítése; a Shinkyokushin Harcművész Szövetség és tagjai tevékenységének támogatása.
Elnök: Szabó Tamás  
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Egressy Béni utca 14.
Adószám: 19156848-1-09  

Ép Testben Ép Lélek'95 Alapítvány

Tevékenység: Az alapítvány általános célja, hogy elősegítse az ifjúság egészségének a megőrzését és ezzel Hajdúszoboszló Város sportjának fejlődéséhez hozzájáruljon. Ezen belül a súlyemelés sportágban kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportolókat támogassa, a sportág fejlődéséhez szükséges anyagi feltételek biztosításához hozzájáruljon.
Elnök: Szabó Attila Gábriel 
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Szilfákalja u. 29. III/2.
Adószám: 18546961-1-09  

"Hajdúhadházi Vízitúrázók Alapítványa"

Tevékenység: Nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés, kulturális tevékenység, gyermek és ifjúságvédelem, hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségnek elősegítése.
Elnök: Demeter Zsolt
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Damjanich út 30.
Adószám: 18544354-1-09